17-годишната Михаела Миткова Михалева от Камено обявена за общодържавно, а впоследствие и

...
17-годишната Михаела Миткова Михалева от Камено обявена за общодържавно, а впоследствие и
Коментари Харесай

Полицията откри изчезналата Михаела в Германия

17-годишната Михаела Миткова Михалева от  Камено  обявена за общодържавно, а след това и за международно  търсене , е открита от немските полицейски служби в апартамент в берлинския квартал „ Шпандау ”, написа dunavmost.com.

От  полиция та оповестяват, че тя е е положително физическо и психическо положение.  Момиче то е изведено от квартирата, населявана от приятеля й и фамилията му, като е настаненo в обществен дом в Берлин.

Припомняме, че  момиче то бе в неопределеност от 6-и декември предходната година, когато сутринта декларирала на околните си, че отива на учебно заведение, само че повече не се прибрала. Няколко седмици по-късно – на 30-и декември  ОДМВР  –  Бургас  бе алармирана за и изгубването на второ  момиче  от  Камено  – 17-годишната Михаела Янкова Иванова. Същата посредством дейностите на чиновници от група „ Издирване ” към отдел „ Криминална  полиция ” при  ОДМВР  –  Бургас  и чиновници от Районно ръководство –  Камено  бе открита в  бургас кия комплекс „ Меден рудник ” на 31-ви декември в положително физическо и психическо положение. Същата бе предадена на родителите си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР